Mikään ei haise niin pahalta että se häiritsisi kotiurpoa.

Kotiurpo voi jemmata maitopurkkeja allaskaapissa puolivuotta, pitää vauvanoksennukselta haisevia hikisukkia useita päiviä, olla putsaamatta kenkiään huolimatta siitä että ne ovat kastuneet ja kuivuneet sekä hiostuneet jo vuoden verran, syödä harmaantunutta lihaa, syödä homehtunutta leipää, kasvattaa kainalokarvoja oravanhännäksi, katsoa kun toinen oksentaa, olla vanhojen alkoholijuomajämien - sipsikulhojen - yönyli maantuneiden dippikuppien - osin syötyjen karkkien ja avattujen pähkinäpussien keskellä vaikka viikon.

Kotiurpo ei haista pilaantunutta ruokaa, roskaruokien jämiä, kokkauskäryä, uunissa kypsyvää ruokaa, vessassa leijailevaa käryä, viikon vanhaa tiskaamatonta eväsrasiaa, alkoholihengitystä, kalja-pähkinäröyhtäystä, pierua, likaista vessaharjaa jota hän käyttää usein muttei koskaan huuhtele ja jättää väärinpäin telineeseen, roskapussia eteisessä tai roskakaapissa, omaa hikeään edes kun nihkeä nahka tarttuu kiinni lattiaan tai toisia vasten, pahaa hengitystä, hometta, ummehtuneisuutta, likapyykkiä, likaista vaatetta tai muutakaan pölystä, hiestä tai elintarvikkeista nuhraantunutta tekstiiliä.

Kotiurpo voi helposti pukea ja riisua viikon ajan pahanhajuisia vaatteita ja säilöä niitä kenkä/ulkovaatekaapissa tai olohuoneen lattialla. Sisältää hikisukat ja hikikalsarit sekä t-paidat joita hän pitää hikipölytyössään. Kotiurpo mielummin pukee ja riisuu kahta paria vaatteita kuin laittaisi ne pesuun huolimatta siitä että ne koppuroituvat kuona-aineista ja ovat silminnähden ja käteentuntuen likaiset. Kotiurpohan ei haista niistä irtoavaa oksennusrefleksiä aiheuttavaa katkua. 

Kotiurpo ei ymmärrä eikä haista miksi olet näreissäsi tästä tavasta. Kotiurpoa ei myöskään häiritse , että joku vieraskin voi avata teidän eteiskaapin laittaessaan takkia narikkaan ja nähdä hänen viikkaamansa vaatemytyn lattialla.  Vaatteista irtoava katku myös etottaa ja voi tarttua puhtaisiin ulkovaatteisiin.

Tästä on vaikea päästä erilleen sillä kotiurpo on järkeillyt asian siten että mielummin kahet kalsarit pari päivää, kun yhet per päivä. Kotiurpo ei ole muutenkaan kovin viisas.