Kotiurpo on sen verran rohmu kaveri että syö ja juo mielummin yksin kaikki tai ainakin eniten. Kotiurposta voisi helposti luulla että hän on joutunut taistelemaan ruokansa eteen, vaikka tiedät hyvin ,että hänellä on aina ollut ruoka-, kahvi-, aamupala-,lounas-,välipala-,illallis- ja päivällisaikaan annos nokan edessä. Silti kotiurpo tarvitsee elääkseen runsain määrin naposteltavaa joita hän voi alkaa ahmia heti ruokailun päätteeksi.

Kotiurpon kanssa pesäeroa tehtäessä olettaa kotiurpo saavansa kaikki kalliit viihde- ja elektroniikkatarvikkeet sekä lepotuolit / sohvat. Kotiurpo jakaa tavarat paljon ennen kuin olet lähdössä. Kotiurpo puolustelee olevansa paniikissa.

Koska kotiurpolla on ulosottovelkaa ja näin ollen maksuhäiriömerkintä, ei kotiurpo voi ottaa sinun nimelläsi laitettuja liittymiä / kotivakuutuksia / sähköä / osamaksuja itselleen pelkällä maksajan nimen vaihdolla.

Etenkin kun kaikki liittymät ovat voimassa vielä pitkään, kuten kotiurpon hapensaantia edesauttava viihdepaketti, 4G liittymä sekä television osamaksut. Kotiurpo suuttuu kun et jätä hänelle velkoja etkä hänelle kaikkein rakkainta esinettä - televisiota. Kotiurpo ei ymmärrä että ottaessasi kaikki osamaksut matkaasi jää hänelle vain velattomat tavarat.

Kotiurpo yrittää sovitella. Hän haluaa ehdottomasti osamaksuilla maksetun television ja viihdepaketin. Kotiurpo on valmis maksamaan sinulle viihdepaketista aiheutuvat kuukausikulut sekä viimeiset osamaksut televisiosta. Kotiurpo ei ymmärrä ettet halua tarkistaa seuraavan kahden vuoden ajan joka kuukausi onko kotiurpo maksanut laskun tai siirtänyt sinulle rahaa. Kotiurpo ei ymmärrä ettei ole eroamista mikäli joutuu seuraamaan toisen tekemisiä tiiviisti vielä vuosia ja kovinkin tiheään.

Kotiurpo ei tietenkään haluaisi erota.

Kotiurpo myös haluaa helpottaa sinun television saantia. Kotiurpo voisi samalla rahalla ostaa itselleen omaa. Tätä kotiurpo ei edes ajattele mahdollisuutena.

Kotiurpo ei myöskään ymmärrä että palvelut muuttavat sinun uuden osoitteesi myötä etkä ala maksamaan viihdepakettia jota et voi katsoa, mikäli sinulla ei ole edes televisiota. Itsehän et mielelläsi jätä kotiurpolle yhtään laskua mikä kulkee nimelläsi, sillä et voi luottaa kotiurpon maksukykyyn.

Tavaroita jaettaessa tulet huomaamaan että kotiurpo on itsekäs. Hänen mielestään hänelle kuuluu kaikki tavarat jotka hän on itse käteisellä maksanut. Siihen leikkiin ryhtyessään kotiurpolle ei jää kuin yksi lipasto, ja siihenkin olette laittaneet yhteiset rahat säästöistä, kotiurpo vain kävi noutamassa sen. Tätähän kotiurpo ei muista, muuta kuin että on itse tuotteen maksanut. Käteisellä.

Kotiurpolla onkin siis sinun ja minun tavaroita vaikka olet itse hommannut aina meille tavaroita. Kotiurpo on itsekäs. Monintavoin.

Kun viet television mukanasi tulet saamaan uuden lempinimen - kusipää.