Joskus saatat katsella suljettua moottoroitua kylmälaukkua pari viikkoa ja miettiä ,ettei edes kotiurpo voi olla niin tyhmä ,että olisi jättänyt sen sisälle kylmäkallet sen jälkeen kun on ottanut virrat pois. Asiaa mietittyäsi kannattaa ensin tarkistaa pakastin onko sinne laitettu kylmäkalleja. Tulet huomaamaan että voi se. Kotiurpo voi todellakin olla niin tyhmä.

Huomauta asiasta kun olet poissa ja tiedät kotiurpon olevan yksin kotona. Näin hän saa totea itse sen karmean lemun ja viljelyksen, jota on kasvattanut aivan itse kylmälaukun sisällä pahimmissa helteissä aurinkopaikalla katetussa parvekkeella. Tässävaiheessa on syytä jo neuvoa kotiurpoa että kuivaa kylmälaukun kansi auki, ettei se homehdu uudelleen. Kerro myös että märkä alkaa elämään ilmatiiviissa astiassa.

Samaa ongelmaa voi olla pyykkikoneeseen jääneillä vaatteilla sekä syönnin päälle suljetuissa eväsrasioissa, joita kotiurpo voi kuljettaa edestakaisin helposti viikon. Myöskään märän vaatteen sullominen muovipussiin ja sinne jättäminen ei ole kotiurpolle ongelma. Kotiurpo myös sulkee kuumat purkit suoraan tiskikoneesta ottaessaan jolloin märkä jää sisälle.

Asiasta puhuttaessa kotiurpo suuttuu ja syyttää sinua siittä kun katsot häntä kuin jotain idioottia.