Kotiurpo aiheuttaa itselleen paljon tapoja ja riippuvaisuuksia. Valtaosa niistä yhdistyy sokeripitoisiin juomiin ja ruokiin kuten roskaruoka, sipsit,dipit, limpparit, karamellit, keksit, pastillit, tikkarit, oluet, viskit, liköörit ja viinit joita ilman kotiurpo ei hengitä. Toinen osa on viihdevempaimet kuten televisio, viihdepaketti, kanavapaketit , tietokone, läppäri, tabletti, älypuhelin ja erinäiset pelikonsolit. Kotiurpo haalii pelejä kaikkiin vempeleisiinsä, maksoi mitä maksoi. Kotiurpo myös ostaa uusia pelejä ja vempeleitä sekä kanavapaketteja huolimatta runsaasta ulosottovelastaan. Kotiurpo räppää viihde-elektroniikkaa ja syö herkkujaan vuorokauden ympäri. Kotiurpo ei huomaa menevänsä tabletti kädessä vessaan kuselle. Tilanne on kotiurpollekkin haastava.

Kotiurpo säilyttää osaamallaan viikkaustavalla kauluspaitojaan jätesäkissä. Jätesäkissä on monenmoista ´bilepaitaa´, asiallista juhlapaitaa, housuja, farkkuja sekä muuta tähellistä. Koska kotiurpon osaama viikkaustapa on kulmasta kiinni ja kädenkautta ympäri ovat vaatteet myös sen näköisiä. Kotiurpo on säilyttänyt vaatteitaan näin jo yli 8 vuotta. Vaatteet ovat pieniä, käyttökelvottomia tai liikapitkä lahkeisia. Kotiurpo luulee edelleen mahtuvansa vaatteisiin - joskus. Tai lyhentävänsä lahkeita - joskus. Kaikki farkkukankaiset ovat toki jo pinttyneet ja kuluneet ruttujen kohdalta siten ettei väripesukaan niitä pelastaisi. Vaikka kuinka koitat selvittää kotiurpolle vaatteiden pilallemenosta, niiden istuvuudesta ja muodista poistumisesta ei kotiurpo välitä. Paidat ovat vitun siistejä ja vitun kalliita baaripaitoja - tuskasta ulvoo kotiurpo. Kolmen vuoden kuluttua kotiurpolle saman asian ilmituodessasi hän saattaa katsoa vaatteet läpi.Yllätykseksesi hän mahtuu 15 vuotta vanhoihin housuihin ja alkaa pitämään niitä huolimatta siitä että ne olivat teini-iässäsi unisex-housut ja itse luovuit niiden käytöstä ennen aikuisikää. Tästä voit vihjata mutta vastaus tulee olemaan - ihan vitun sama nämä on vitun siistit lempihousut !

Sama pätee sukkiin ja kalsareihin. Kotiurpo pitää kaksia sukkia ja kalsareita päivänaikana - työ ja koti - hän vain jemmaa toisen parin odottamaan kunnes laittaa ne jälleen päälle. Saattaa kierrättää useita päiviä, kunnes huomautat että ne haisevat jo todella pahalta.

Kotiurpo ei luovu !